Bemutatkozás

Megszólalni egy idegen nyelven? Valljuk be, nehéz ügy. A mai nyelvtanulók gyengéje a beszéd. A sikeres kommunikációhoz, azonban, erre van a legnagyobb szükségünk. Ha beszédről van szó, szemlátomást a hagyományos oktatási módszereknek nem sok haszna van.

 A nyelv elsajátítására kell törekednünk, ami a nyelvtanulás, ezen belül az anyanyelv megtanulásának a  természetes tanulási folyamata. Hogy tanul egy kisgyermek? Könnyen és gyorsan, mert minden idejét nyelvi  környezetben tölti, illetve nem fél hibát véteni, mert tiszta kommunikációs szándéka van. Ezzel a megközelítéssel  drasztikusan lerövidül a nyelvtanulási idő felnőtteknél is.

 

 Azt tűztük ki célul, hogy a nyelvtanulók minden idejét a célnyelvi kommunikációval töltsék a nyelvórákon, tehát,  arra törekszünk, hogy nem beszélünk magyarul az óráinkon.  Nincs szükség tökéletes nyelvtani tudásra a  megszólaláshoz. Az értés akkor alakul át megnyilatkozássá, ha tényleges kommunikációs szándék van mögötte. Ennek elérésére ideális a sok autentikus beszédszituáció, a valóságos helyzetek minél pontosabb utánzása és a tanulók számára érdekes tananyagok biztosítása.

A Family Nyelviskolában, mint egy családban, egyéni segítséget adunk minden nyelvtanulónak már 2011 óta. Segítünk leküzdeni a beszédbeli gátlásokat szakképzett és felkészült nyelvtanárink segítségével. A nyelvoktatás egyéni vagy kiscsoportos.

Látogass el hozzánk ingyenes tanácsadásra, szintfelmérésre és próbaórára, hogy megtaláljuk a legjobb lehetőséget Számodra.

Tormáné Hosszú Ivett

Vezető nyelvtanár
20/775-8128

Íme pár pillanatkép a nyelviskolai életről. Köszönet érte Muzslay Péternek.